loader image
Koerier Apeldoorn

Koeriersdiensten Apeldoorn

Koerier Apeldoorn nodig? Wij zijn er trots op dat DKS ondertussen al een heus begrip geworden als koeriersbedrijf in Apeldoorn is geworden. Steeds vaker zijn onze busjes te zien in de straten van deze mooie stad om 24/7 de best mogelijke koeriersdiensten in Apeldoorn te verzorgen. Voor onze koeriers is eigenlijk bijna niets onmogelijk of teveel. Zij zetten dan ook dagelijks alles op alles om u een prima, en daar waar nodig, op maatgemaakte service te bieden. Ons koeriersbedrijf in Apeldoorn is opgericht op 1 juni 1994 en sindsdien zijn wij Apeldoorn altijd trouw gebleven. DKS kende een ongekend snelle start in Apeldoorn en voor we het wisten moesten we alweer verhuizen om  uit te breiden. Ook vandaag de dag staan onze klantgerichte koeriers elk moment van de dag klaar om u zo goed en efficiënt als mogelijk te bedienen. Inmiddels heeft de  koeriersdienst in Apeldoorn zich van alleen pakketvervoer uitgebreid met uiterst moderne faciliteiten op het gebied van koel- en vriestransport. Mede waardoor nemen quaeen belangrijke plaats in op de ranglijst voor transportservice.

We zijn er erg trots op dat we dankzij onze transportservices en enorme opslagcapaciteit en velelaaddocks als koeriersdienst Apeldoorn zowel veel bedrijven als particulieren mogen voorzien van onze services

 • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
 • Op maat gemaakte service
 • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
 • Aangesloten bij TLN
 • DKS heeft een NIWO vergunning

Contactformulier voor onze koeriersdiensten

  Over ons

  DKS Logistic Service is een snel groeiend transportbedrijf, opgericht in 1994, gevestigd in Apeldoorn. Met een modern wagenpark, deskundig personeel en klantgerichte aanpak zorgen we voor betrouwbare leveringen door heel Europa en dus ook in Barneveld. Onze klantgerichte aanpak en innovatieve benadering maken ons de ideale partner voor uw koeriersdiensten en andere logistieke behoeftes 

  Vertrek Koerier DKS, koeriersdiensten DKS Logistic Service.

  De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Apeldoorn!

  Bij DKS staan, als koeriersbedrijf in Apeldoorn, klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit voorop! Onze koeriers in Apeldoorn zullen er dan ook alles aan doen om u volledig van dienst te zijn. Geen opdracht is te lastig en daar waar nodig zoeken en vinden wij een passende oplossing om u van dienst te kunnen zijn.

  De DKS transportservice is inmiddels zo uitgebreid dat wij niet meer alleen in Apeldoorn door de straten rijden. Onze koeriers komen tegenwoordig overal in Nederland. En overal bieden wij dezelfde service.

  Wat u misschien nog niet wist is dat u ook beroepschauffeurs bij ons kunt inhuren. Ze zijn uiteraard goed opgeleid en naast het feit dat ze alle benodigde papieren bezitten zijn ze vakbekwaam en vooral klantvriendelijk. Vele tevreden klanten gingen u voor en maakten al gebruik van deze service. Kortom DKS is de oplossing voor al uw koeriersdiensten in Apeldoorn!

  Spoedkoerier in Apeldoorn

  Vanaf onze locatie aan de IJsseldijk 29 te Apeldoorn zijn wij in staat om zeer spoedig in Barneveld te zijn. 

  Wanneer u behoefte heeft aan deze spoedservice van DKS Logistic Service kunt u bellen naar 055 – 368 18 48, voor andere vragen kunt u ook het contactformulier bovenaan de pagina invullen. 

  Tot snel!