Chauffeur DKS Logistic Service, Koeriersdiensten, Transport,

Diverse vacatures beschikbaar!

Werken bij DKS Logistic Service

DKS Logistic Service, opgericht op 1 juni 1994, werkte de eerste jaren voornamelijk als koerier. Deze letterlijk snelle start, gekoppeld aan absolute klantgerichtheid, heeft het bedrijf van het begin af aan gekenmerkt en doet dat nu nog steeds. De oplossingsgerichte en flexibele aanpak is wat DKS Logistic Service speciaal maakt in de transportbranche.

Ontwikkelen binnen het bedrijf

DKS Logistic Service zet hoog in op goed opgeleide medewerkers, persoonlijke aandacht voor klanten en kwaliteit in dienstverlening. Vandaar dat alle werknemers planmatig en organisatiebreed worden gestimuleerd om aan in- en externe trainingen mee te doen en hun deskundigheid binnen hun vakgebied te verhogen. Aan de hand van persoonlijke ontwikkelingsplannen wordt de inzet gemonitord van de juiste man of vrouw op de juiste plek.

Contact over de vacature’s

Neem rustig een kijkje op onze werkenbij pagina en mocht er een vacature bij zijn die u aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan doormiddel van een belletje naar 055 368 18 48 of een email naar info@dks.nl. Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *