loader image

Wagenpark

Vrachtwagen DKS

Altijd een passende oplossing voor uw transportbehoeften

Bij DKS Logistic Services begrijpen we dat elk transportvraagstuk uniek is. Daarom hebben we geïnvesteerd in een veelzijdig wagenpark dat ons in staat stelt om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Onze toewijding aan flexibele oplossingen komt tot uiting in de diversiteit van ons wagenpark.

Of het nu gaat om kleine of grote zendingen, nationaal of internationaal transport, ons wagenpark is uitgerust om aan uw eisen te voldoen. Van bestelwagens tot vrachtwagens met verschillende laadcapaciteiten, we hebben de juiste voertuigen om uw lading veilig en efficiënt te vervoeren.

Voertuig
Omschrijving

Bestelauto

Klein maar Fijn!

Efficiëntie in Beweging bij DKS Logistic Service. Onze compacte en veelzijdige Volkswagen Caddy's vormen de ruggengraat van ons flexibele transportnetwerk. Ideaal voor snelle leveringen in stedelijke gebieden en smalle straten. Met de Caddy's zorgen we voor vlotte distributie van kleine zendingen en bieden we een betrouwbare en flexibele service die naadloos aansluit bij uw logistieke behoeften.

Bestelbus

Handig in stedelijk Nederland

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid in Actie bij DKS Logistic Service. Onze vloot van Mercedes Sprinter bestelwagens staat garant voor flexibele en betrouwbare transportoplossingen. Met ruime laadruimte en geavanceerde technologieën bieden deze voertuigen uitstekende mogelijkheden voor diverse logistieke uitdagingen. Of het nu gaat om grotere zendingen of specifieke leveringen, de Sprinter is onze troef voor flexibiliteit en efficiëntie in het leveren van op maat gemaakte transportdiensten.

Bestelbus XL

De grotere broer

Met 17 m3 aan laadvolume is de XL sprinter een echte alleskunner. Hij is nog makkelijk te manoeuvreren door de grote stad, maar heeft toch een behoorlijke laadruimte. Ideaal dus voor de grotere leveringen in de binnensteden van Nederland.

Bakwagen

Veelzijdig en Efficient

Veelzijdigheid en Efficiëntie in Transport bij DKS Logistic Service. Onze bakwagens zijn de belichaming van veelzijdigheid en efficiëntie in het transporteren van diverse goederen. Met hun ruime laadruimte en professionele ontwerp kunnen ze aan uiteenlopende transportbehoeften voldoen. Of het nu gaat om leveringen van stukgoederen of grotere vrachten, onze bakwagens bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn om aan al uw transportvereisten te voldoen.

Vrachtwagen

Krachtig en Betrouwbaar

Kracht en Betrouwbaarheid in Transport bij DKS Logistic Service. Onze Vrachtwagens zijn de ruggengraat van ons transportaanbod, en ze vertegenwoordigen kracht en betrouwbaarheid in elke rit. Met hun indrukwekkende laadvermogen en geavanceerde technologieën stellen ze ons in staat om grote vrachten efficiënt en veilig te vervoeren. Of het nu gaat om nationale of internationale leveringen, onze vrachtwagens staan klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Trailer

Uitmuntendheid in Veelzijdigheid

Uitmuntendheid in Veelzijdigheid bij DKS Logistic Service. Onze vrachtwagens met trailers zijn de belichaming van veelzijdigheid en capaciteit in het transportlandschap. Deze krachtige combinaties bieden de ruimte en flexibiliteit om grote en diverse ladingen te vervoeren, zowel nationaal als internationaal.

Vrachtwagen met aanhanger

De Krachtigste oplossing

De Krachtigste Transportoplossing bij DKS Logistic Service. Onze Vrachtwagens met Aanhangwagens bieden robuuste transportmogelijkheden voor diverse ladingen. Met hun indrukwekkende capaciteit zijn ze ideaal voor het vervoer van de grootste en omvangrijkste vrachten.

Duurzame vloot DKS

Webshop logistiek

DKS Logistic Service als partner voor uw webshop logistiek? Wij bieden verschillende oplossing die bij uw wensen passen, voor meer informatie: 055 368 18 48, of vul het contact formulier in.

Koeriersdiensten

DKS Logistic Service biedt verschillende koeriersdiensten aan haar klanten. Er zit altijd een passende oplossing bij voor uw wensen. Neem snel een kijkje op onze koerierspagina of neem contact met ons op.

Transport

Zoals hierboven duidelijk geworden is, heeft DKS Logistic Service altijd een vrachtwagen-combinatie die voldoet aan uw wensen. Niets is te gek! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Nachtdistributie

DKS Logistic Service slaapt nooit. Wij willen het beste voor onze klanten, ook terwijl u slaapt. Op onze nachtdistributie pagina staat wat wij precies voor u kunnen betekenen.

In welke regio is DKS Logistic Service actief?

DKS Logistic Service opereert door heel Europa. 

Hoe wordt besloten welke wagen het beste bij mijn wens past?

Bij DKS Logistic Service gaan wij graag lange termijn relaties aan. Wij plannen voor onze samenwerking een gesprek in om de details van de samenwerking door te nemen, hieruit zal blijken welke wagen het best geschikt is voor uw transport behoeftes.

Houdt DKS Logistic Service zich bezig met de verduurzaming?

Wij doen ons best om mee te gaan in de verduurzaming. Zo proberen wij, wanneer de mogelijkheid zich voordoet, ritten te combineren om uitstoot te verminderen. 

    Wagenpark