loader image

Diensten

Heeft u vragen? 

Bel of mail ons 

Support center 24/7

Mail ons op:

DKS Logistiek service

Heeft u vragen?

Bel of mail ons

Support center 24/7

Get in touch with us:

In welke regio is DKS Logistic Service actief?

DKS Logistic Service opereert door heel Europa.

Wat zijn de voordelen van nachtdistributie voor mijn bedrijf?

Enkele voordelen zijn: Vermindering van voorraad voor optimalisatie van uw ruimte, Klanten kunnen bij u tot laat op de dag nog een product bestellen, Betrouwbare leveringen wegens minder drukte op de weg en het geeft ruimte voor een optimale dag planning. Nog meer vragen over wat nachtdistributie voor u kan betekenen, neem dan contact op met onze klantenservice: 055 368 18 48 

Hoe wordt de route bepaald?

Er wordt vanuit duurzaam oogpunt gezocht naar een optimale route, dit wordt altijd gedaan in overleg met de klanten op de route. U zult dus altijd te horen krijgen wanneer uw nachttransport op locatie verwacht wordt.

Welke soort goederen zijn geschikt voor nachtdistributie?

Nachtdistributie wordt vooral gebruikt door bedrijven met een next-day service richting de klant. Dit betekent dat de klant vandaag iets bestelt en dat het morgen op locatie is. Gezien het groeiende aantal online bestellingen is nachtdistributie steeds populairder geworden.

Wat zijn de tarieven en kosten verbonden aan nachtdistributie? Zijn er verschillende prijspakketten beschikbaar afhankelijk van de omvang en frequentie van mijn verzendingen?

Om maximale service te bieden willen wij altijd in gesprek met de klant. Tijdens dit gesprek zullen de verschillende prijs en pakket opties besproken worden.