Uitbreiding wagenpark DKS Logistic Service, Koeriersdiensten, Transport

Uitbreiding van het wagenpark van DKS Logistic Service

Wij verwelkomen met trots twee gloednieuwe Renault Master-voertuigen, een jong gebruikte Renault D en een splinternieuwe Renault D met gesloten laadbak en laadklep in ons immer groeiende wagenpark hier bij DKS Logistic Service in Apeldoorn!

Met onze missie om betrouwbare en efficiënte transportoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, is het van essentieel belang om partners te vinden die dezelfde waarden delen. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met Harbers Trucks te versterken, een partner die onze toewijding aan kwaliteit en flexibiliteit deelt.

Onze nieuwe Renault Master-voertuigen zijn uitgerust met indrukwekkende functies zoals adaptieve cruise control, een luxe chauffeursstoel en mistlampen in de voorbumper. Met een laadvermogen van ongeveer 5.500 kg en een krachtige 5-liter motor met 240 pk, zijn ze perfect voor onze dagelijkse transportbehoeften.

Namens ons team bij DKS Logistic Service willen we Harbers Trucks bedanken voor deze geweldige samenwerking en we kijken ernaar uit om samen veilige en comfortabele kilometers te maken met deze nieuwe aanwinsten in ons wagenpark. Samen blijven we ons inzetten voor uitmuntendheid in de transport- en logistieke sector!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *