Kantoor DKS, planning, Koeriersdiensten, transport,

Samenwerking met madmen: nieuwe website DKS Logistic Service

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we in samenwerking met madmen, een creatief digitaal bureau gespecialiseerd in (online) marketing, onze gloednieuwe website hebben gelanceerd.

Een nieuwe digitale ervaring voor onze klanten

Bij DKS Logistic Service staan we altijd klaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we besloten om onze online aanwezigheid te verbeteren met een geheel nieuwe website. In onze zoektocht naar een partner die onze visie kon vertalen naar een functionele en aantrekkelijke website, vonden we een perfecte match in madmen.

De samenwerking met madmen heeft geleid tot een moderne website die de kernwaarden van DKS Logistic Service weerspiegelt: klantgerichtheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Door onze diepgaande kennis van de transportsector te combineren met de creatieve en technische expertise van Madmen, hebben we een digitaal platform gecreëerd dat niet alleen informatie en diensten presenteert, maar ook onze toewijding aan klantgerichte oplossingen benadrukt.

Met onze nieuwe website kunnen klanten gemakkelijk toegang krijgen tot relevante informatie over onze diensten en contactgegevens. We zijn trots op deze samenwerking met madmen en kijken ernaar uit om onze groeiende gemeenschap uit te breiden en beter van dienst te zijn met dit verbeterde online platform. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons en we nodigen iedereen uit om onze nieuwe website te verkennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *