Track & Trace

DKS werkt met een Track & Trace-planningssysteem, dat naast order entry, planning en facturatie ook kwaliteitsoverzichten kan genereren. Zo heeft u exacte inzage in wat wij doen en of dat binnen uw kwaliteitsmaatstaven valt.

Online inzage

Wij factureren wekelijks, met een duidelijke specificatie en – indien gewenst – een kostenplaats om uw administratie te vereenvoudigen. U heeft online duidelijk en overzichtelijk inzage in uw orderhistorie, inclusief tijdstip, naam, en handtekening van diegene die uw zending in ontvangst heeft genomen.

Black Box

Al onze voertuigen zijn voorzien van een Black Box waarmee wij online kunnen zien waar uw zending zich bevindt. Ook bij zendingen die bijvoorbeeld per luchtvracht gaan, kunnen wij op elk moment via internet uw zending traceren.

Waardevolle goederen

DKS is u graag van dienst bij het vervoer van waardevolle goederen. Indien gewenst met inbegrip van extra veiligheidsvoorzieningen. Een aantal van onze voertuigen is uitgerust met satellietsystemen waarmee de zending continu gevolgd kan worden. Ook het inzetten van een dubbele bemanning en/of een surveillanceauto behoort tot de mogelijkheden.

Onze service, uw voordeel:

  • Online inzage in de status van uw (spoed)zending;
  • Rechtstreekse communicatie met de chauffeur;
  • Real time zicht op de locatie van het voertuig / de chauffeur.