Koerier Zwolle

Koerier Zwolle nodig? DKS is sindsdeoprichting in 1994 in Apeldoorn in sneltempo gegroeid. Deze ontwikkeling heeft  ons doenbesluiten omeen oversteek temaken naar de andere kant van prachtige rivier de IJssel. Een oversteek van het ons vertrouwde Gelderland naar het ons vakmatig relatief onbekende Overijssel. Een prachtige uitbreiding van onze diensten vonden wij destijds en dat vinden we nog steeds.

Ook in Overijssel bieden wij met DKS in Zwolle dezelfde kwaliteit die onze opdrachtgevers in Gelderland gewend zijn. Als alle DKS-koeriers zijn ook onze koeriers in Zwolle vakbekwaam en goed opgeleid om uw kostbare goederen punctueel, veilig en snel te vervoeren. Zoals dit geldt voor geheel DKS staat ook bij ons als koeriersbedrijf in Zwolle klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit heel hoog in het vaandel.

Waarom een DKS koerier Zwolle?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Zwolle!

Wat een DKS-koerier bijzonder maakt is dat zij een lastige klus niet zien als een probleem maar als een uitdaging. En als onze koeriers uitgedaagd worden vinden ze altijd een oplossing Het zijn dan ook onze koeriers die DKS-koeriersdienst in Zwolle zo uniek maken! Want als geen ander zijn we ons bij DKS ervan bewust dat iedere opdrachtgever zo zijn eigen eisen en wensen heeft. Het komt dan ook meer dan eens voor dat een standaardoplossing niet de oplossing is en dat er behoefte aan maatwerk bestaat. DKS kan daarin voorzien. Naast maatwerk beschikt DKS ook over alle faciliteiten en transportmiddelen voor koel- vriestransport. Dankzij onze laaddocks kunnen goederen snel en efficiënt in- en uitgeladen worden zodat ze veilig en snel van A naar B vervoerd kunnen worden.

Maar DKS biedt nog meer. Als u alleen een beroepschauffeur nodig heeft omdat u zelf over de transportmiddelen beschikt, staat DKS ook voor u klaar. Wij bieden namelijk ook altijd de mogelijkheid om een professionele beroepschauffeur bij ons in te huren, waarmee u verzekerd bent van een uitstekend opgeleide vakman die zich over uw transport ontfermt. Zoals u ziet, is DKS van alle, binnen de transportsector, markten thuis en staan wij ervoor in dat onze DKS-kwaliteit op een breed en constante niveau wordt geleverd. Benieuwd hoe onze DKS-koeriers in Zwolle uw kostbare lading kunnen vervoeren? Neem dan even contact met ons of vraag direct via deze website offerte bij ons aan.

Koerier is in Zwolle is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Zwolle? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Zwolle van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.