Koerier Zutphen

Koerier Zutphen nodig? DKS is al sinds 1994 actief in de transportwereld. Nadat we destijds ons bedrijf in Apeldoorn startten bleek al snel dat we zo hard groeiden dat we onze diensten verder in de regio konden gaan uitbreiden. Dat was bleek een goed beslissing wat ook onze koeriersdienst in Zutphen  is een succes. Op veel plaatsen in Nederland biedt DKS haar diensten inmiddels al aan. Klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit was en is altijd het uitgangspunt in onze dienstverlening. Daarom zullen alle DKS-koeriers in Zutphen altijd iedere opdrachtgevers de best mogelijke service bieden. Zo staan wij ook in Zutphen 24/7 als koeriersbedrijf klaar voor al onze klanten, is ons geen klus te lastig en zullen altijd zoeken naar de best passende manier van transport. Eventueel speciaal voor u op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften als dat nodig mocht blijken. Zo bieden de DKS-koeriers ook in Zutphen altijd een passende transportservice aan, indien gewenst zelfs volledig op maat gesneden.

Waarom een DKS koerier Zutphen?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Zutphen!

Dankzij de  vakkennis over de transportbranche die we in de loop der jaren  hebben opgebouwd staat DKS  als koeriersbedrijf in Zutphen inmiddels goed op de kaart. Naast de bekende pakketdienst bieden wij onze klanten ook andere services, waaronder koel- en vriestransport waar tegenwoordig veel vraag naar is. Ook kunt u bij DKS een beroepschauffeur inhuren als dat voor u de best oplossing is.  Deze chauffeur is, uiteraard net als onze koeriers in Zutphen, geheel bekwaam en goed opgeleid en erop ingesteld om u de best mogelijke service te bieden. Omdat DKS de laatste jaren ook aanzienlijk heeft geïnvesteerd in een grote opslagloods voorzien van vele laaddocks kunnen wij, vanuit logistiek oogpunt, inmiddels geheel Nederland voorzien van een prima transportservice. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van een betrouwbaar koeriersbedrijf.

Wij van DKS hechten er aan dat ook onze koeriersdienst in Zutphen een constante lijn van kwaliteit levert. Daar doen wij dan ook onze uiterste best voor. En dankzij de kwaliteit en inzet van de koeriers die in Zutphen voor ons werken zijn ook in staat de kwaliteit constant op het hoogste niveau te houden. Onze koeriers delen en verspreiden de DKS visie op kwaliteit en bewakendeze elke dag uit tijdens hun werk. Alleen als wij horen een opdrachtgever tevreden is en voor nieuwe opdrachten weer voor DKS wil kiezen zijn wij tevreden en is ons doel behaald. Een tevreden klant is waar wij graag voor werken.

Koerier is in Zutphen is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Zutphen? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Zutphen van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.