Koerier Vaassen

Koerier Vaassen nodig? Na de oprichting van ons koeriersbedrijf DKS op 1 juni 1994 in Apeldoorn zijn wij snel gegroeid en verhuisd. Tegenwoordig is DKS gevestigd in tal van plaatsen, verspreid over gehele Gelderse regio, zo ook in Vaassen. Dus ook in Vaassen staat onze koeriersdienst altijd, dus 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor u klaar met een passende dan wel  een op maat gemaakte service.

Ook voor onze vestiging in Vaassen geldt dat voor onze koeriersdienst belangrijke zaken als punctualiteit, klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit hoog in het DKS-vaandel staan. Daarom zullen alle DKS-koeriers in Vaassen altijd iedere opdrachtgevers de best mogelijke service bieden. En gelukkig stellen zij nooit teleur, gezien onze vele tevreden klanten.

Waarom een DKS koerier Vaassen?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Vaassen!

DKS biedt met haar koeriersdienst in Vaassen altijd passende- en indien nodig een op maat gemaakte oplossing. Vanuit onze visie en ervaring vinden we altijd een passende oplossing voor uw transportbehoefte. DKS is dankzij alle opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer professioneel koeriersbedrijf, welke kennis en ervaring uiteraard in Vaassen voor u wordt ingezet. De koeriersdienst in Vaassen werkt met uiterst professionele mensen, goed opgeleid, met de juiste papieren en vakbekwaam.  Daarnaast werken ze zeer klantgericht en is lastige klus een leuke uitdaging zodat ze altijs alles op alles zetten om een passende oplossing voor u te vinden. Dat is wat ons koeriersbedrijf in Vaassen zo uniek maakt!

Naast de bekende pakketservice beschikt DKS ook over alle benodigde faciliteiten voor koel- en vriestransport. Deze tak van sport vraagt natuurlijk om specifieke kennis. DKS heeft die kennis. En daardoor hebben wij al vele tevreden klanten in Vaassen op een DKS-waardige manier kunnen bedienen.

Behalve over transportfaciliteiten beschikt DKS beschikt ook over een grote loods met een enorme opbergcapaciteit, inclusief vele laaddocks. Dankzij deze voorzieningen kunnen wij logistiek gezien punctueel, snel en effectief te werken.

Tenslotte biedt DKS bedrijven de service om als dat nodig is een beroepschauffeur in te kunnen huren. Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste papieren en mentaliteit om uw transport professioneel en goed uit te voeren.

Koerier is in Vaassen is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Vaassen? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Vaassen van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.