Koerier Epe

Koerier Epe nodig? Spoedig na de oprichting in 1994 in Apeldoorn kon DKS de overstap maken met de uitbreiding van haar koeriersdiensten. Zo kwamen DKS vrij snel als koeriersbedrijf in Epe terecht. Wij zijn trots op onze koeriers die er voor DKS in Epe altijd zorg voor dragen dat uw goederen punctueel en op de juiste, veilige manier vervoerd worden. Natuurlijk zijn al onze DKS-koeriers, dus ook die in Epe, volledig opgeleid en beschikken zij over alle noodzakelijke papieren om uw transport professioneel, dus op tijd, veilig en zonder schade uit te voeren.

Een lastige klus zien ze als een uitdaging en altijd vinden ze een oplossing om een goede invulling aan uw transporteisen- en wensen. Dat maakt DKS en onze koeriersdienst in Epe zo uniek! Als geen ander zijn we ons bij DKS ervan bewust dat iedere opdrachtgever zo zijn eigen eisen en wensen heeft. Het komt dan ook meer dan eens voor dat een standaardoplossing niet de oplossing is en dat er behoefte aan maatwerk bestaat. DKS kan daarin voorzien.

Ook onze DKS-koeriersdienst in Epe kan, om goederen geheel naar uw specifieke eisen en wensen te transporteren, maatwerk leveren als nodig is.

Waarom een DKS koerier Epe?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Epe!

Als klantgerichte organisatie zullen we altijd een passende oplossing vinden voor het juiste transportvan uw goederen.

DKS heeft klantgerichtheid,  innovatie en inventiviteithoog in haar ondernemingsvaandel staan. Naast koeriersdiensten en maatwerk biedt DKS, ook in Epe, nog meer transportservices aan, waaronder koel- en vriestransport. Dat maakt dat onze koeriersdienst, ook die in Epe, veelzijdig inzetbaar. Dankzij onze laaddocks kunnen de DKS-koeriers snel en efficiënt hun goederen in- en uitladen waardoor de transporttijd beperkt wordt. Juist bij koel- en vriestransport is dat natuurlijk gunstig, maar eigenlijk geldt het voor alle goederen die DKS van A naar B mag vervoeren.

Maar DKS biedt nog meer. Alsu alleeneen beroepschauffeurnodig heeft omdat u zelf over de transportmiddelen beschikt staat DKS ook voor u klaar. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om een professionele beroepschauffeur in te huren. Daarmee bent u verzekerd van een goed opgeleide vakman die zich over uw transport ontfermt. Uiteraard wordt bijDKSkoeriersdiensten, ook die in Epe, altijd rekening gehouden met de veiligheid van onze koeriers, klanten en last but not leastde andere weggebruikers. Met DKS zijn uw goederen veilig onderweg.

Benieuwd hoe onze DKS-koeriers in Epe uw kostbare lading kunnen vervoeren? Neem dan even contact met ons of vraag direct via de website een offerte bij ons aan.

Koerier is in Epe is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Epe? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Epe van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.