Koerier Eerbeek

DKS is in Gelderland op meerdere locaties te vinden, waaronder Eerbeek. Na de start in 1994 in Apeldoorn konden we ons koeriersbedrijf al snel uitbreiden naar Eerbeek. Dat was destijds een logische stap voor ons en zo ontstond ons DKS-koeriersbedrijf in Eerbeek. Net als de andere DKS locaties is Eerbeek volledig 24/7 bemand met koeriers die vakbekwaam en goed opgeleid zijn zodat zij uw kostbare lading punctueel, veilig en snel kunnen vervoeren.
Ook voor ons koeriersbedrijf DKS- Eerbeek geldt dat klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit heel hoog in het vaandel staan. Dat geldt immers voor alle DKS locaties.
Een echte DKS-koerier ziet een lastige klus dan ook niet als een probleem maar als een uitdaging. En als een DKS-koerier uitgedaagd wordt doet hij er alles aan om een oplossing te vinden. Het zijn dan ook onze koeriers die DKS en dus ook onze koeriersdienst in Eerbeek zo uniek maken!
Omdat iedere opdrachtgever zo zijn eigen eisen en wensen heeft komt vaker voor dat een standaardoplossing niet de juiste oplossing is voor een potentiële opdrachtgever en dat er dus behoefte aan maatwerk bestaat. DKS kan daarin voorzien.

Waarom een DKS koerier Eerbeek?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Eerbeek!

Verder beschikt DKS ook over alle faciliteiten en kennis op het gebied van koel- en vries transport zodat we ook dat soort speciale transporten precies op de juiste manier kunnen uitvoeren.
Voor de eventuele (tijdelijke) opslag van uw goederen heeft DKS een warehouse (loods) met een groot aantal laaddocks. Daarmee hebben we beschikking over een grote opslagcapaciteit en dankzij de laaddocks geschiedt het in- en uitladen supersnel en efficiënt.

Maar DKS biedt u nog meer. Mocht u alleen een beroepschauffeur nodig hebben omdat u zelf over de transportmiddelen beschikt, ook dan staat DKS voor u klaar. U heeft bij DKS altijd de mogelijkheid om een professionele beroepschauffeur bij ons in te huren. Daarmee bent u verzekerd bent van een uitstekend opgeleide vakman die zich over uw transport ontfermt.
Zoals u ziet, is DKS van alle binnen de transportsector markten thuis en staan wij ervoor in dat onze DKS-kwaliteit op een breed en constante niveau wordt geleverd.
Benieuwd hoe onze DKS-koeriers in Eerbeek uw kostbare lading kunnen vervoeren? Neem dan even contact met ons of vraag direct via deze website offerte bij ons aan.

Koerier is in Eerbeek is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Eerbeek? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Eerbeek van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.