Koerier Deventer

Koerier Deventer nodig? Na de oprichting van ons koeriersbedrijf DKS op 1 juni 1994 in Apeldoorn zijn wij snel gegroeid en uitgebreid. Onder andere naar Deventer. Zoals dat geldt voor alle DKS locaties, staat onze koeriersdienst in Deventer altijd, dus 24 uur per dag en 7 dagen per week, met een passende, dan wel  op maat gemaakte service, voor u klaar .

Al onze koeriers in Deventer zullen er alles aan doen om u te voorzien van de best denkbare service. Klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. En DKS kan dit waarmaken dankzij de betrokken koeriers die dit dagelijks in praktijk brengen. Dankzij onze medewerkers hebben wij onze service snel en breed kunnen uitbreiden naar diverse plaatsen in Gelderland. Waaronder ook onze koeriersdienst in Deventer dat nu al tot een groot,  goed presterend bedrijf is uitgegroeid

Dankzij onze loods, die beschikt over een grote opslagcapaciteit, kunnen we onze diensten en services grootschalig aanbieden zonder dat de klantgerichtheid in het geding komt. Dankzij onze vele laaddocks kunnen wij, logistiek gezien, zeer snel en effectief werken zodat  opdrachten, snel, goed en efficiënt afgehandeld kunnen worden.

Waarom een DKS koerier Deventer?

  • Klantgericht, innovatie en inventiviteit staat bij ons voorop!
  • Op maat gemaakte service
  • DKS een begrip in Apeldoorn en omgeving
  • Aangesloten bij TLN
  • DKS heeft een NIWO vergunning

DKS transportbedrijf in Apeldoorn

De Koeriers van DKS staan altijd klaar voor ondernemend Deventer!

Zowel veel bedrijven als particulieren maken al gebruik van DKS Deventer als koeriersbedrijf. Onze koeriers in Deventer weten precies wat onze opdrachtgevers nodig hebben en spelen daar zo goed mogelijk op in. Dit in combinatie met onze mogelijkhedenom als koeriersbedrijf Deventer een passende, op maat gemaakte dienst te leveren hebben we een plaats op de kaart weten te veroveren. Bij onze koeriers staat  altijd het belang van de klant voorop. Waardoor DKS garant kan staan voor een hoog serviceniveau.

Naast onze bekende pakketdiensten bieden wij ook mogelijkheden op het gebied van koel- en vriestransport en de mogelijkheid u een beroepschauffeur kunt inhuren die volledig bekwaam is en voorzien van alle papieren die nodig zijn om goed en veilig te werk te kunnen gaan.

De DKS vestiging in Deventer staat er uiteraard voor in dat alles wat onder de naam DKS gebeurt staat voor kwaliteit. Zo zijn ook al onze koeriers in Deventer vakkundig opgeleid en voldoen zij aan alle landelijk geldende eisen voor beroepschauffeurs in de transportsector. Mede daardoor kan ook onze DKS vestiging in Deventer u de service leveren die u van ons gewend bent.

Koerier is in Deventer is 24 uur per dag beschikbaar!

Heeft u een koerier nodig in Deventer? Dan bent u hier aan het juiste adres! De koeriers in Deventer van DKS zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar voor u.