Webshop logistiek

Consumenten kopen steeds meer online. Dat heeft gunstige gevolgen voor webshops. Maar houdt uw logistiek die groei wel bij? Lange wachttijden jagen klanten weg. En het ontbreken van efficiënte bedrijfsprocessen (voorraadopslag, orderverwerking, inpakken, frankeren, verzenden en handling van retourzendingen) kost u handenvol geld.

Webshop logistiek van DKS Logistic Service maakt een einde aan alle zorgen, extra werk, onrendabele uren en te hoge kosten. Kijk maar mee: uw producten liggen op voorraad in ons warehouse, orders komen via uw webshop bij ons binnen en wij zorgen voor orderverwerking / orderpicking, verpakking en verzending. En dat alles  binnen 8 uur en al vanaf 1 euro per zending (excl. verzendkosten)! U en uw klant kijken online mee waar de zending zich bevindt. Real time en optioneel met SMS-notificatie.

Onze service, uw voordeel:

  • U richt zich op het werven van nieuwe klanten;
  • U onderhoudt uw webshop;
  • Wij regelen de complete logistiek;

24/7 Online inzage in de verzendstatus voor u en uw klant (SMS-notificatie mogelijk).

Shoplogistiek in beeld

DKS en webshop logistiek

Al jaren schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond. De ene na de andere ondernemer besluit om zijn producten en of diensten aan ook online te gaan bieden. Niet voor niets, want het online shoppen heeft een ongelofelijke groei bij het grote publiek doorgemaakt. Daar moet je als ondernemer wel in mee en op inspelen, of je wil of niet. Online winkelen dank zijn succes vooral aan het gemak. Want hoe makkelijk en simpel is het tegenwoordig om met je mobieltje of computer een bestelling te plaatsen, te betalen en geleverd te krijgen op het moment dat jij dat wilt? Qua leveringssnelheid wordt de toon vooral gezet door de grote online bedrijven. Je hebt je producten bij wijze van spreken al bijna in huis voordat je ze besteld hebt.

Maar de vraag is hoe je daar als relatief kleine webshop mee om gaat. Hoe zorg je er als kleine(re)  online onderneming voor dat je producten en of diensten naar de huidige maatstaven snel genoeg kunt leveren? Essentieel daarbij is hoe daarbij het logistieke proces om de levertijd zo kort mogelijk te houden invult. En belangrijk is het zeker. Iedereen weet dat een lange levertijd vandaag de dag  klanten kost. DKS helpt je.

Met DKS Logistic Service aan je zijde sta er niet alleen om je logistieke uitdagingen op te lossen. Met  DKS Logistic Service hoef je je als ondernemer nooit meer druk te maken over het extra werk, de onrendabele uren en veel te hoge kosten die vaak samen gaan met de online activiteiten van uw bedrijf. Ook het  fulfilment voor de webshop dat  door u als leverancier gegarandeerd moet kunnen worden lossen wij voor u op.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? DKS heeft het gehele logistieke proces gemakkelijk, efficiënt  en super inzichtelijk gemaakt voor haar opdrachtgevers. Dankzij onze Warehouse faciliteiten heeft u de mogelijkheid uw goederen veilig in onze loods op te slaan. Zodra er bij u een order binnenkomt stuurt u die direct door naar DKS. Zodra die bij ons binnen is start ons proces van orderverwerking; orderpicking, verpakken en verzenden. Alles veilig en snel geregeld door onze vakmensen. Dankzij onze kennis en inmiddels uitgebreide ervaring met alle aspecten van de e-commerce logistiek zal elke order met uiterste precisie en zorgvuldigheid verpakt en verzonden worden. DKS garandeert verzending binnen 8 uur na binnenkomst van de order. En dat al vanaf € 1,- per zending. Zo blijven ook nog eens de kosten laag voor u. Uiteraard kunnen zowel u als uw klant online meekijken in welke fase van het distributie proces de zending zich bevindt zodat u altijd precies en actueel op de hoogte bent. Ook bestaat de mogelijkheid een SMS-notificatie te ontvangen waarmee u en uw klant altijd op de hoogte zijn van waar de zending zich bevindt. Met Logistic Service van DKS maakt u uw webshop vanuit logistiek perspectief gezien erg aantrekkelijk voor uw prospects en klanten, omdat u de snelle levering die u beloofd in de praktijk ook echt waar kan maken. Uw klanten zullen tevreden over u zijn en tevreden klanten zorgen weer voor herhaalaankopen. Iedereen tevreden dus.

Met DKS Logistic Service wint iedereen.