HTM personeelszaken en finance

Wat zijn je hobby’s buiten het werk?

Hardlopen, fietsen, muziek draaien en luisteren.

Wat voor soort muziek?

Vanalles eigenlijk, dat kan van heel heftige muziek zijn (Raise against the machine) rock tot Franse chansons. Zeker geen Nederlandstalige muziek.

Hoe lang werk je bij DKS?

Nou, al heel erg lang. Ik werk bij DKS vanaf 2003. Ik heb in die tijd ook wel nachtdienstjes gereden en spoedwerk gedaan, van alles wat naast mijn eigen werkzaamheden.

Wat heeft DKS je gebracht in al die jaren?

Veel plezier, veel stress, zelfkennis. Ook wel echt een enorme ontwikkeling op zakelijk gebied maar ook je persoonlijke ontwikkeling, dus hoe je in het leven staat en hoe je met mensen omgaat. Maar daarnaast binnen mijn functie heb ik ook ontzettend veel geleerd over personeelszaken en ook op de finance afdeling heel veel geleerd. Ik heb geen opleidingen gedaan maar wel cursussen gedaan. Ik ben echt een doener, en zo ben ik eigenlijk ook echt in mijn huidige werkzaamheden gerold.

Wat is het meest gekke moment dat je hier hebt meegemaakt?

Jeetje mina. Ja dat zijn er zó veel. Eén van de grappigste dingen vind ik nog altijd wat er gebeurde toen wij nog aan de Stadhoudersmolen zaten. Toen hadden we van die houtsnippers in de tuin liggen. Destijds was het heel druk en hectisch, we zaten met zes mensen op kantoor op dat moment en de chauffeurs liepen de hele dag binnen. Paul die kwam met grote stappen binnen en die had van alles te vertellen, en die zei ondertussen: “En blus jij trouwens die brand even buiten”? Toen keken we naar buiten, waar de vlammen boven de ramen uitkwamen. Schijnbaar had iemand een sigarettenpeuk in die houtsnippers gegooid dus dat was in brand gevlogen. Paul ging daarna ook gewoon weer rustig verder met zijn verhaal en wij dachten: “huh”?! Het was echt geestig, maar dat had Paul zelfs niet eens door. Dat is eigenlijk een van de meest komische momenten die ik bij DKS heb meegemaakt.