Transport

Voor nationaal en internationaal  transport van uw zendingen bent u bij DKS Transport aan het goede adres. Wij bieden vervoer op maat met een gevarieerd, modern en goed onderhouden wagenpark en brengen uw goederen veilig en vertrouwd naar hun bestemming, waar dan ook in Europa. Na inloggen op onze website heeft u 24/7 online inzage in de status en locatie van uw zending.

Speciale wensen?

Heeft u een zending met bijzondere afmetingen of instructies? Geen probleem! DKS Transport heeft altijd een oplossing voorhanden. Of wij gaan voor u aan het werk om die oplossing te vinden. Wij ontzorgen u graag als het om passend transport gaat!

Onze service, uw voordeel:

  • 24/7 Online inzage in de status en locatie van uw zending;
  • Vaste tarieven zonder verrassingen achteraf;
  • Mogelijkheden voor (tussentijdse) opslag;
  • Full-service verzorging van douanedocumenten.

DKS transportbedrijf

Als transportbedrijf staat DKS al jaren op de kaart. Direct na onze start in 1994 groeiden we snel uit tot een heus begrip binnen de transportsector. DKS heeft zich weten te specialiseren in transport logistic services zodat wij precies en op maat kunnen leveren wat een klant van ons verwacht. Geen logistiek probleem is ons te moeilijk. Wij zien graag uitdagingen en pakken die met beide handen aan. En zodra de klus geklaard is kijken we met elkaar graag met trots terug op de manier waarop wij dit voor de klant hebben kunnen realiseren. Nu is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je van een transportbedrijf mag verwachten dat goederen en diensten met kwaliteit geleverd en afgeleverd worden. Vanzelfsprekend kunt u daar bij DKS ook op rekenen. Wij zorgen als transportbedrijf voor dat de kwaliteit die wij leveren van een constante niveau is. Om deze standaard te kunnen behouden vragen wij veel van onze koeriers, maar gelukkig zijn zij er tegenop gewassen en kunnen zij leveren wat wij van ze vragen. U kunt zich wellicht voorstellen dat het met enige regelmaat moeilijk is om het transport logistiek gezien voorspoedig te laten verlopen. Dit kan veel vragen van de betrokken partijen waaronder de opdrachtgever, maar zeker ook van ons als transportbedrijf. Gelukkig zijn wij ervaren en hierop berekend. En zullen wij, zoals we al eerder zeiden, onze mouwen opstropen en de klus graag met beide handen aanpakken om hem tot een goed einde te brengen. Want er is niks mooier dan een logistiek probleem oplossen zodat de opdrachtgever tevreden is en dat de goederen op de juiste manier op het juiste moment geleverd zijn.

Onze auto’s ziet u in heel Nederland rijden. DKS heeft heel veel verschillende voertuigen zodat elk transport mogelijk is. Of u nu een grote of een kleine zending hebt staan, wij regelen altijd een passend voertuig dat het transport op een veilige en professionele manier kan uitvoeren. Dankzij de professionaliteit van onze koeriers kunnen wij er altijd voor zorgen dat uw zending onbeschadigd en snel op de plaats van bestemming komt. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende transportbedrijven te vinden, maar wat maakt dat DKS de juiste keuze is voor u? Ons antwoord daarop is simpel. Dankzij onze jaren lange ervaring als transportbedrijf in transport en logistiek kunnen en zullen wij altijd aansluiten op de specifieke wensen die u als opdrachtgever heeft. En doordat onze koeriers elke dag met passie voor hun werk de weg op gaan zullen ook zij alles op alles zetten om het transport zo soepel, efficiënt en vooral snel mogelijk als mogelijk te laten verlopen. Kortom DKS is DE plek waar u moet zijn voor het transport van uw goederen.