Voor minder spoedeisende zendingen is er DKS Nextday transport.

In beide gevallen halen wij uw zending binnen een afgesproken tijdvenster op en bezorgen die de volgende dag, waar ook in Nederland en standaard vóór 17:00 uur. Andere venstertijden zijn mogelijk. DKS Overnight geldt op werkdagen en (met beperkte mogelijkheden) ook op zaterdag.

Onze service, uw voordeel:

  • Lage kosten, vaste tarieven;
  • Geen tussendepots, dus geen schaderisico’s van uw zending;
  • Handtekening voor ontvangst.

 DKS Nextday Delivery

Al sinds 1994 staat DKS graag voor u klaar als transporteur van pakketten en diensten. In de loop der  jaren is er in ons vakgebied, mede onder invloed van het internet, natuurlijk heel veel veranderd. De hoeveelheid pakketten die besteld wordt is enorm gegroeid met als gevolg dat er ook veel veranderd is in de distributievoorwaarden van al deze pakketten. Om aan alle (nieuwe) wensen tegemoet te komen heeft DKS de zogenaamde Nextday delivery in het leven geroepen. En zoals de naam al verklapt, houdt dit in dat een geplaatste opdracht de daaropvolgende dag (Nextday) door ons bezorgd wordt. Kortom u hoeft niet lang te wachten op uw order. Dankzij Nextday delivery hebben wij onze diensten kunnen uitbreiden waarbij er voor gekozen is om in een aantal gevallen de levering van pakketten ’s-nachts te doen. Dit biedt u en ons  een aantal voordelen. Zo is het ’s nachts aanzienlijk rustiger op de wegen waardoor wij efficiënter,  dus meer pakketten aan onze klanten kunnen leveren. Dankzij onze grote opslagloods kunnen wij praktisch altijd waarmaken wat we u beloven.

Hoe dat precies in zijn werk gaat? Eigenlijk heel eenvoudig. Zodra u bij ons aangeeft dat DKS een levering moet uitvoeren heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de optie Nextday delivery. In dat geval zorgen wij ervoor het pakket uiterlijk de volgende dag op de afgesproken afgeleverd wordt. Simpel als dat! Gelukkig zijn onze koeriers ervaren en vinden zij geen klus te lastig. Pakketten zullen zij dan ook altijd met de grootste zorgvuldigheid binnen de afgesproken termijnen afleveren. En dankzij de diversiteit in ons wagenpark is er altijd een geschikt vervoersmiddel voor uw pakket beschikbaar. Groot of klein het is allemaal geen probleem voor DKS. Nextday service biedt u als opdrachtgever een aantal voordelen. Zo zijn de tarieven vast en de kosten laag, zijn er geen tussen depots waar de goederen verblijven, dus geen schaderisico op uw zending, en er wordt een handtekening gevraagd bij ontvangst.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en bel of mail ons met de vraag wat wij als DKS voor u  kunnen betekenen. Transport is ons vak en onze passie. Daarom zullen wij u altijd de beste optie aanbieden om aan uw wensen te kunnen voldoen.