Nachtdistributie

Druk verkeer, files, logistieke eisen aan verswaren en laad- en lostijden in gemeenten zijn vaak doorslaggevend om voor nachtdistributie te kiezen.

DKS verzorgt uw nachtdistributie op maat. Zoals gecombineerde rondes met andere opdrachtgevers. Of een speciale route voor uw product(en). Alles kan en is bespreekbaar.

Onze service, uw voordeel:

  • Verhoging van uw serviceniveau;
  • Vermindering van uw voorraden;
  • Korte doorlooptijd / snelle aflevering;
  • Geen kosten van afhaling vanaf uw locatie door eigen mensen;
  • Efficiënt transport, geen files en daardoor beter voor het milieu.

DKS Nachtbezorging

Waar we vroeger gewoon naar de winkel gingen als we iets nodig hadden, bestellen we tegenwoordig onze spullen steeds vaker  online. Door het bestelgemak en dankzij de supersnelle leveringen wordt er steeds vaker en vaker gebruik van het internet gemaakt. De veranderingen in het koopgedrag zorg(d)en er voor dat de services van de distributiebedrijven voor de de levering van pakketten aanzienlijk uitgebreid moesten worden. Ook bij ons als transportbedrijf DKS bleek dat we niet meer alleen overdag de pakket leveringen konden ophalen en bezorgen maar dat de noodzaak bij onze opdrachtgevers om dit ook op andere tijdstippen te doen groter en groter werd. En dan is het de vraag; hoe ga je als bedrijf verantwoord inspelen op deze verandering? En hoe zorg je ervoor dat de levering onder de voorwaarden die je garandeert ook waar te maken is ?. Daarom  heeft DKS haar diensten structureel uitgebreid met een nachtbezorging. Daarmee is ‘24 uur levering’ voor ons tegenwoordig prima haalbaar. Onze koeriers gaan dag en nacht de weg op om binnen 24 uur bezorging te kunnen waarborgen. Naar onze mening een absolute vereiste binnen de transportwereld in de snelle maatschappij waarin we nu in leven. En natuurlijk gaat DKS met zijn tijd mee en hebben wij met onze dienst ‘24 uur levering’ ook voor deze vraag een oplossing voor u gevonden. Deze supersnelle levering heeft voor u als bedrijf of particulier natuurlijk enorm heel veel voordelen, maar ook wij als DKS ervaren de voordelen hiervan. Onze bezorgers merken dat  tijdens de nachtbezorging de wegen vele malen rustiger zijn waardoor meer pakketten geleverd kunnen worden.

Stelt u zich eens voor; de werkdag begint en er blijkt bij u een belangrijk onderdeel voor het snel en efficiënt uitvoeren van een order niet aanwezig te zijn. Gelukkig kunnen wij u, dankzij onze 24 uur levering, dan supersnel voorzien van de onderdelen die u nodig heeft voor de uitvoering van de order. Onze koeriers zorgen er altijd voor dat zij de goederen binnen 24 uur bezorgen bij u thuis of op het bedrijf. Waar u maar wilt. En dankzij onze grote verscheidenheid aan formaten bestelbussen maakt het niet uit of het gaat om een groot of een klein pakket. Praktisch alles is mogelijk. En mocht een maatlevering noodzakelijk zijn om aan de wensen te voldoen, dan doen we dat. Dat betekent dat we denken in mogelijkheden. Buiten de standaardopties echt invullen wat u als klant nodig heeft. Voor onze koeriers is geen uitdaging te gek, samen met hen vinden we altijd een oplossing om uw 24 uurs levering voor elkaar te krijgen. Kortom DKS staat altijd voor u klaar!