Koerier

DKS Koerier haalt uw zending op de afgesproken tijd op en levert die met spoed (of op afspraak) weer af. Binnen en buiten Nederland. Met transport en voertuigen op maat houden wij uw kosten zo laag mogelijk.

Onze service, uw voordeel:

  • Voor spoedeisende zendingen van 1 gr. tot 25.000 kg.;
  • Indien nodig wordt uw zending binnen een half uur bij u opgehaald;
  • Direct door naar uw klant of bestemming;
  • 24/7 Online inzage in de status en locatie van uw (spoed)zending;
  • Automatische afmelding van uw opdracht per e-mail.

Geschiedenis DKS Koerier service

DKS is sinds de start in 1994 in rap tempo uitgegroeid tot een begrip in de transport- en koerierswereld. Na de opening hebben wij snel extra vestigingen kunnen openen waardoor ook ons dienstenpakket in hoog tempo kon worden uitgebreid. Velen van u zullen ons kennen als koeriersbedrijf. En dat is ook inderdaad waar wij heel sterk in zijn. Maar daarnaast bieden wij inmiddels onder andere ook koel- en vriestransport aan. Al onze koeriers zijn vakbekwaam en op de juiste manier opgeleid. Daarom zullen ze altijd on top of the game zitten als het gaat om pakket bezorging en koeriersdiensten. Heb je als bedrijf een spoedkoerier nodig? DKS regelt het !

Door onze grote capaciteit kunnen wij snel en effectief koeriers regelen die de pakketbezorging voor hun rekening nemen.

Als modern koeriersbedrijf is het natuurlijk belangrijk om met de vraag uit de  markt mee te bewegen. Vandaar dat wij als extra dienst nu ook maatwerk leveren.

Nu hoor ik u denken maatwerk? Als het om pakket bezorgen gaat? Jazeker in deze tijd vinden wij het als koeriersbedrijf heel belangrijk om de wensen van de klant altijd waar te kunnen maken. En als dat inhoudt dat een koerier een aanpassing moet maken in de manier van leveren dan zorgen wij dat dat gebeurt. Voor onze enthousiaste koeriers is geen klus te moeilijk! Wat is de dooddoener ook alweer? geen problemen, maar uitdagingen? Het klinkt misschien afgezaagd, maar zo zien we het wel degelijk. Er is voor ons niks leuker dan een lastige klus goed en volledig naar wens van een klant gedaan krijgen.

We hebben gemerkt dat veel bedrijven tegenwoordig steeds vaker op hele korte termijn een koerier nodig hebben. Zo is de ‘spoedkoerier’ tot leven gekomen. Een extra dienst die wij al behoorlijk vaak hebben mogen inzetten.  Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die echt met spoed een koerier nodig hebben. Dankzij het feit dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week onze diensten kunnen leveren zal er voor die bedrijven altijd een DKS-koerier klaar staan om te kunnen helpen. Heeft u toch een ‘gewone’ koerier nodig? Ook dat kunnen wij uiteraard regelen. Gelukkig hebben wij veel vakbekwame koeriers in dienst die hun vak serieus nemen en onze kwaliteitseisen kunnen waarborgen. Voor zaken als klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit ligt de lat binnen DKS erg hoog en wij zullen er dan ook alles aan doen om onze standaarden wat dit betreft te realiseren. Zo kan u als klant altijd rekenen op de topkwaliteit die DKS als koeriersbedrijf bij elke klus levert.