Koeltransport en vriestransport

Koeltransport en vriestransport tot -20 graden Celsius. Alle auto’s zijn uitgerust met multitemp. Op deze manier kan iedere gewenste temperatuur ingesteld worden en de producten op de juiste temperatuur vervoerd worden.

DKS is sinds jaar en dag bekend om aspecten als kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en inventiviteit. Dankzij onze interne kwaliteitseisen is DKS uitgegroeid tot een groot betrouwbaar transportbedrijf. Altijd zijn we op zoek naar nieuwe diensten, maar natuurlijk wel met onze interne standaard voor kwaliteit als uitgangspunt. Zo heeft DKS zich ook gespecialiseerd in koeltransport en vriestransport. Uiteraard vergt dit specifieke kennis en aandachtspunten. Zo beschikt een standaard vrachtwagen uiteraard niet over de benodigde zaken die deze vorm van specialistisch transport vraagt. Essentieel is bijvoorbeeld dat de laadruimte van de vrachtwagen bij zowel koeltransport als vriestransport een constante temperatuur behoudt. Temperatuur van de wagen luistert erg nauw en biedt weinig speelruimte. Daarom zijn onze koel-/vrieswagens allemaal uitgerust met een multitemp installatie waarmee de vrachtwagen tot wel -20 graden Celsius gekoeld kan worden. Zo kan voor elk product de juiste temperatuur ingesteld worden zodat praktisch alles op de juiste temperatuur, op de juiste manier vervoerd wordt.

DKS Koeltransport en vriestransport

DKS zorgt zo voor het gekoelde vervoer van een  groot aantal producten. Bijvoorbeeld medicijnen die naar de apotheken en ziekenhuizen vervoerd moet worden. Of farmaceutische  goederen die naar een laboratoria toe moeten. Maar ook alle versproducten die we in de winkels kunnen vinden moeten met een Koeltransport en of vriestransport vervoerd worden. Uiteraard zijn er nog veel meer producten die wij gekoeld kunnen transporteren zoals bloemen, levensmiddelen en ga zo maar door. Dankzij ons grote wagenpark, dat is uitgerust met diverse multitemp-vrachtwagens, is er altijd een vrachtwagen beschikbaar voor het transport van uw goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. Daarnaast hebben wij ook altijd genoeg chauffeurs vrij die met deze vrachtwagens de weg op mogen. Onze vrachtwagens halen de goederen bij u op  en brengen onder gecontroleerde omstandigheden gekoeld transport naar de eindbestemming. Werken met DKS betekent voor u dat u uw klanten kunt garanderen dat uw  producten altijd en op elk moment op de juiste temperatuur zijn onderweg zijn geweest.