Administratie

Welke werkzaamheden heb je allemaal?

Mijn werkzaamheden zijn de facturatie en salarisadministratie, de werkuren van de chauffeurs controleren en dan zorgen dat het goed verwerkt wordt.

Vind je het leuk werk?

Ja, ik vind het heel erg leuk! Veel met cijfers werken. Op een of andere manier ben ik daar al mijn hele leven gek op, haha!

Wat zijn je hobby’s?

Gewoon thuis met het gezin en met de kinderen wat leuks doen. Ik heb twee kinderen, een wordt volgende week negentien en mijn dochten is vijftien, bijna zestien.

Hoe lang werk je al bij DKS?

Volgens mij nu acht jaar. Ik vind het werk na zeven jaar nog steeds leuk. En wat mij betreft komen daar nog wel wat jaren bij!

Wat heeft DKS jou in die zeven jaar gebracht?

Voordat ik bij DKS begon te werken heb ik tien jaar niet gewerkt, toen de kinderen klein waren. Toen kreeg ik toch wel weer veel zin om te gaan werken. Na tien jaar niet gewerkt te hebben ben je wel een stukje zelfvertrouwen kwijt, deze heb ik bij DKS wel weer rustig kunnen opbouwen en mijn plekje heb ik weer kunnen vinden. Je krijgt bij DKS veel de vrijheid om zelf je dingen te doen en ook zelf een inbreng te kunnen hebben, daar krijg je wel zelfvertrouwen van.