Beroepschauffeur inhuren

Staat uw vracht- of bestelauto stil omdat uw vaste chauffeur ziek is of verhinderd? Dan kunt u bij DKS Detachering  een goed opgeleide chauffeur inhuren, zodat het werk door kan gaan. DKS-chauffeurs beschikken over de vereiste rijbewijzen en voldoende ervaring om uw kostbare vracht- of bestelauto te besturen en uw lading vakkundig te behandelen.

Onze service, uw voordeel:

  • Uw vracht- of bestelauto in vertrouwde handen;
  • Ervaren chauffeurs met alle rijbewijzen;
  • Vast of tijdelijk;
  • Complete uitbesteding: overname chauffeurs met huidig wagenpark mogelijk;
  • Geen last van vakanties en/of ziekte;
  • Optimale benutting van uw wagenpark en vervoercapaciteit.

Beroepschauffeur inhuren bij DKS

Staat DKS al jaren bekend om de levering van al uw pakketten en diensten, tegenwoordig bieden wij bedrijven daarnaast ook de mogelijkheid om een beroepschauffeur of  ZZP-vrachtwagenchauffeur in te huren. Detachering dus. Zo heeft DKS meerdere beroepschauffeurs in dienst die u als bedrijf kan inhuren. Dus heeft u een chauffeur die zich ziek gemeld gemeld heeft en er staat een hele lading te wachten, klaar voor transport? Geen probleem. DKS biedt de helpende hand door u gemakkelijk en snel een (ZZP) vrachtwagenchauffeur te leveren die de klus professioneel uitvoert. Dit kan met uw eigen voertuig zijn, maar het kan natuurlijk ook met een voertuig van DKS. Een p perfecte oplossing dus voor het  logistieke probleem dat een zieke chauffeur met zich mee brengt.

De DKS beroepschauffeurs zijn ervaren en bezitten alle rijbewijzen die nodig zijn om veilig en verantwoord met een lading de weg op te mogen. Met de  jarenlange ervaring zullen zij met het nodige vakmanschap en aandacht uw voertuig besturen en lading behandelen.  Detachering van chauffeurs door DKS biedt u veel voordelen. Zo is uw vracht- of bestelauto altijd in de vertrouwde van een ervaren chauffeur die daarmee uiterst zorgvuldig zal omgaan. Hetzelfde geldt voor de behandeling van uw pakketten gedurende het transport en het in- en uitladen.

Hiervoor hebben het gehad over het incidentele geval dat een van uw chauffeurs zich ziek meld, maar het kan zijn dat u structureel, dus voor een langere tijd, een beroepschauffeur wilt inhuren? Ook dan kunt u via DKS een ZZP- of beroepschauffeur inhuren. Ook in vast dienstverband. DKS regelt de detachering voor u en zo bent u altijd voorzien van een chauffeur. Kortom bij DKS is er altijd een oplossing om ervoor te zorgen dat u ten alle tijde over een beroepschauffeur kunt beschikken die al uw leveringen professioneel zal transporteren en behandelen. Een extra voordeel is voor u dat uw zendingen worden gevoerd in de vrachtwagens of bestelauto met de logo’s van uw eigen bedrijf. Als het aan DKS ligt hoeft u niet meer te zoeken naar een ervaren en kundige chauffeur die uw levering tijdig en netjes voor  zal transporteren. Die hebben wij voor u …!